Karl Lagerfeld

Vad är greddigt om inte det här:


KLÄDER

EY TÄNKTE FAKTISKT TA DET HÄR PÅ LITE ALLVAR OCH SKRIVA OM GREDDIGA OCH OGREDDIGA KLÄDER OCH SÅNT!

American Apparel ska tydligen börja göra skjortor och kavajer. Kul att dom gör annat än guldfärgade leggings (förlåt molly):

image113image115

HM har gjort tshirts mot aids där kändisar har gjort trycket. alla va fula (såklart). Men två skulle man kunna ha på sig ändå:

image116
För att ziggy aldrig kommer bli sin pappa. Men jobbar så hårt

image117
För att Timbaland är Timbaland


Femte Avenyn gör klänningar med puckelrygg och inspireras av Viktor&Rolf för typ 5-6 år sen.
image118
Random fifth avenuepuckel från random modeblogg. Stockholm modevecka pendlar mellan trist och inte bärbart. Kul om någon kunde pröva att göra något som både är annorlunda och går att ha på sig.

Helena Hörsteds visning va bra men man såg inget längst bak i hörnet.
image120
Det vi lyckades fota av Hörsetedts kreationer från vår plats.

Vårens Assosear är Ifone
image119
Greddigt-Karin med Igors (som tyvärr inte kan börja blogga för att han bara kommer bli som Alex Schulman (hörde jag hybris (sveriges mest lästa blogg))) Iphone


Man ska lyfta fram sin kvinnlighet i vår med kläder med påsydda jättefittor.
image121

Nej men visst.

Ni kanske tycker ni är balla för att ni ska hänga i berlin hela helgen men jag och lisa är också greddiga. Idag t.e.x. så fikade vi på svart kaffe och såg en kändis (tror i alla fall han va känd för jag kännde igen honom) och fille satt till och med på hans väska så att han skrek högt i hela fiket.

Sen imorgon ska vi på Calirootfest på Neu och då kommer nån från Ed Banger spela skivor (GREDDIGT SOM FAN!) och dessutom så ska lisa kolla på en japan från japan dansa snyggt på Streetdacnebattlespincool (har glömt vad det hette).

Sen på lördag ska vi ha sleepoverparty med kimonos och lisa ska vara klädd som boxare så vi kommer att behöva mixa all mat i mixer så hon kan äta trots tandskyddet. (Vi skulle ha kunnat gå på VICE fest men jag och harry hann inte till butiken förens sju hela minuter över 12 så dom va helt slut i hela världen.)

Men ni har säkert nästan lika kul.

Som en liten tribute till er stackare tänkte jag posta lite glassiga berlinbilder från tågluffen i sommras.
image108
Curry36 - Berlins bästa korvmoj
image109
Arvid på Vineriet
image110
Tunnelbana
image111
Diemauer
image112
Tunnelbanestation.

Torsdag

ÅHH varför ska alla åka till Berfittlin.

http://gfx.aftonbladet.se/multimedia/archive/00093/nya_l_ckerheter_93894w.jpg

Packning

image107
Imorron: Berlin. Det här är vad jag har packat. I plastpåsen ligger en parfym, fem par kontaktlinser och ett nagellack. Jag antar att jag får köpa allt jag glömt att ta med mig på plats.

Dagens outfit (inför Laroy)
Strumpor
Jeans
Linne
Mascara
Allt i svart

Tjoflöjt!

EN KÄRLEKSHISTORIA

Jag kommer hem kl 3. Eftermiddan kunde inte varit bättre eftersom jag slapp redovisa min kackiga filosofi och istället släppte läraren klassen lös. Så jag kommer hem. Mina pappa är glad nuförtiden, och det fick jag erfara då jag kliver in genomblöt och trött. Jag sticker in huvet i hans atelje och säger hej i vilket han raskt snurrar sunt sin kontorsstol och med solstråleleende anonserar att han har köpt semlor till oss. Han ber mig koka kaffe som vi kan ha till. Sen slår vi oss ner i köket, det regnar ute, kaffet ryker och semlan är färsk. Ja, du hajar mysfaktorn. Jag slår på radion och där berättas det en kärlekshistoria som är sann:

Det var en gång en man som bodde i Indien. Han var född kastlös och allt han rörde vid doppades frenetiskt i ganges för att renas. En dag fick han en profesia framställd för sig, Det var en gammal vis man som förutspådde att den kastlösa mannen en dag skulle gifta sig med någon av ett annat kast och att hon skulle vara oxe till stjärntecknet.
Hans tragika liv fortgår men han glömmer aldrig profetsian. Det visar sig sedan att han är en hejare på teckning. En dag ser han en vit kvinna i en kortege. Han ger henne en teckning han ritat och hon blir så förtjust att hon ber att få bjuda honom hem till sig. Det visar sig sedan att hon var Valentjina Tereshkova, världens första kvinnliga astronaut. Tidningarna uppmärksammar mötet mellan den sorgliga mannen och den framgångsrika kvinnan. Hans teckningar blir publicerade och han kommer in på kosnstskola i Deli. Han jobbar sedan med att rita av turister i Deli. (oj vad hände där, jag som trodde han skulle bli känd eller nått!?)
I alla fall, en dag kom en blond vacker kvinna från Sverige som bad att bli avmålad. Han blev förälskad på en gång. Han bad henne komma tillbaka för fler porträtt och så blev det också. Han erbjöd att teckna av henne gratis i utbyte mot att hon svarade på hans frågor. Han började således förhöra sig om denna kvinna överrensstämde med profetsian. Allt stämde. Han sa då på kackig engelska att han älskade henne och att himlen bestämt att de båda ska gifta sig.

Hon åker tillbaka til Sverige och de brevväxlar i 1½ år, Sedan fick han nog av längtan. Så han sålde allt han ägde och köpte en cykel. sedan cyklade han genom Indien, Pakistan, Iran jag you name it. Genom Europa och efter 4 månader och 3 veckor kom han äntligen fram till Bållänge där han kärlek bodde, Idag är det gifta och har flera barn tillsammans.

Nice värre. Men man måste komma ihåg att detta var på 70-talet. Sånt här existerar inte idag . nu skickar man bara buddycall sms och så har man en one night stand kirrat.

VIDEOBLOGG!

YES! Precis som alla skillade bloggare!




HAHAHAHAHAHA

image104

En av olyckorna man kan råka ut för på stockholms modevecka

Bara för att Emil lärt mig ett och annat

Kul enligt Karin.

Livsstilsmagasin

Hade vart och växlat pengar med Igor i söndags på pressbyrån i Odenplans tunnelbanenedgång när han springer upp mot 4an och jag ska hoppa på tunnelbanan mot Skarpnäck. Börjar sakta gå möt spärrarna men ser att det står "9 min" till nästa tåg hem så jag tänkte att eftersom jag ändå står inne i ett hav av livstilsmagasin så kunde jag passa på att guida greddigts läsare om vilket magasin som man helst vill ha liggandes på nattygsbordet eller uppstickandes ur väskan.

Först tänkte jag på magasinet Monocle ("Monocle is a global briefing covering international affairs, business, culture and design.") var den greddigtaste tidningen, och det är sant det är det Monocle är greddigast. Men det är tyvärr också en sådan tidning som bara är greddig om man orkar läsa den ordentligt vilket blir jobbigt när den är 200-300 sidor lång och på engelska. Nästa stopp i Tidningshyllan blir Acnepaper som jag mins som en riktigt trevlig tidning från de dagar den var gratis. Lagom långa intressanta articklar, snyggt foto och bra mode. Kommer dock aldrig kunna släppa kännslan av att man betalar för reklam så jag ställer tillbaka den. Blicken flackar förbi Bon men dom kommer alldrig kunna hämnta sig från dissen i rocky. Till slut fastnar blicken på V Magazine. Den är skitstor och alla kommer kunna se vilken greddig tidning du läser, dessutom är framsidan superfashion och moderepotagen är skitsnygga och med absoluta toppmodeller och märken.

Fast egentligen är ju gratis godast och Rodeo kommer alltid vara greddigast, liksom Lula kommer vara finast. Och smartast är ju alltid greddigast och därför vinner DN och SvD.

Fast bäst är nog en bra bok.

Dagens bubblare


Dagens skrev

image103
Dagens skrev.

Tatueringsmanifestet

Jag vill verkligen ha en tatuering. Jag vill ha en tatuering så mycket att jag är dömd att aldrig få en tatuering. För jag vill ha en tatuering så mycket att jag skulle panika och göra en svennetattoo. Och tänk hur alla brudar med kinestecken mår idag? Vad som var så rätt it hurted -98 är AV tio år senare. Eller det var ju lite keffvarning a la "det här betyder lycka...och det här är harmoni" redan -01 men jaja: hur ska jag inte trilla dit?
Det finns fula tatueringar på fula platser
Det finns fula tatueringar med rolig twist
Man kan också tatuera något snuskigt
Och ska du ha en snygg tatuering måste du vara kriminell, och rysk
Övriga kategorier är: "tatuera sig så mycket att det inte längre är en fråga om tatueringarna är snygga utan om man gillar tatuerat", "fula tatueringar på snygga platser" samt "tjejtatueringar".
Tills vidare tror jag att jag satsar på t-shirt med tryck.


SEX

Det här med sex. Det har snackats en hel del på sista tiden. Vem har gjort vad, med vem? Hur långt gick de? Hur många gånger? Varför då? Och, vad ska hända nu?

Det var med andra ord dags att ta upp ämnet. Vi började att skissa på ett köttigt inlägg, men en medbloggare bröt ihop (hysterikan) och tyckte det var långt för privat eller typ nått sånt. det var inte jag/molly
Istället för att man ska få para ihop namn med varann bestämde vi för att publicera några anekdoter som vissa medbloggare och kanske en och annan nära vän har upplevt, men självfallet utan att berätta vem äventyraren är.

Anekdot 1:
Han: "do you want me to fuck you in your ass so hard that it hurts?" jag: "öhh, No!"" han: "oh, okey, just checking!"

Anekdot 2:
tre i en säng är för mycket. tur att den tredje gick och köpte frukost!

Anekdot 3:
återkommande drömmar: jag rymmer från min familj, jag befinner mig på en lyxkryssare. Madonna är där, hon raggar upp mig och jag, lite förvirrad följer med till hennes lyxhytt. Där väntar Kylie Minouge. Vi har underbart sex alla tre i en rund vit säng. Jag och Kylei blir totalt, upp över öronen förälskade i varann. Hon och jag flyr till Grekland där jag besöker henne om nätterna. Hennes två betjänter/vänninor vaktar och släpper in mig. Varje kväll får jag sätta på mig en vit linneklänning - den älskar Kylie. Då jag sätter på mig den vet jag vad som ska hända. Ho öpnar tyst dörren då jag knackar på. Vi kysser varann ömt och försvinner in i sovrummet. och månen lös.

Anekdot 4:
"åh jag mår illa" fyra vänner runt ett frukostbord. två mår dåligt och vill inte äta. en vän: "det måste vara något ni gjorde igår" sen var det jättesorgligt för han som mådde illa hade fått aids.

Anekdot 5:
först drömde jag att jag hade sex med August, han låg och grät i en säng, jag skulle gå fram och trösta honom men så helt plötsligt hade vi vilt och fantastiskt sex. natten efter drömde jag faktiskt att jag och ray hade sex på ett skolagar - det var också jättebra. den tredje natten drömde jag att jag och harry hade sex i min säng. det var inte alls bra. vi ska nog hålla oss ifrån varann.

Lägg till vad ni vill. Nu ska vi festa i anekdoter.

Ja, ränderna går tydligen aldrig ur tigern. En gång fjortis, då verkar det vara för alltid.

Dagens skrev

image93
Förlåt att jag har varit dålig på att skriva sedan i lördags men sedan helgens läsarravin har jag haft rampfeber och tänkt att allt jag ska skrvia måste vara genialiskt. Man tänker ju att når man ut till såhär stora folkmassor borde man ju passa på att förändra världen och skriva om växthuseffekten, men då är det ju inte längre en modeblogg och så kommer ni sluta läsa. Dilleman. Nu har jag dock tagit heroin för att övervinna min scenskräck och kan blogga som vanligt igen. Snart kommer det till och med något om mode. Ska bara bestämma mig för om jag vill skriva om Modetidningar, Gympadojor eller blåjeans först. Hade en artickel på G om ciggisar men eftersom Karin nu han före så sparar jag den till framtiden.

Tänkte först lägga upp lördagens festbilder här för att locka ännu fler läsare men eftersom folket älskar att tagga så ger jag dom till Facebook istället, här kan ni trogna läsare istället få en bild på lisa, mig och den fina pricken lisa stylat mig med för kvällen.
image94

Ciggizar

1. Cigg på sommarn (dom är ju okej för att inte säga livsviktiga på vintern med men.. ni vet. Sverige, brrrrrrrrr)
2. Cigg efter sex 
3. Bakiscigg (helst ett helt paket)
4. Självrullade cigg
5. Cigg i Berlin på kaféer
6. Tjuvrökning på tåg, tjuvrökning överallt?
7. Cigg <3 alkohol, kaffe och choklad.

Jag ska nog ut på en liten promenad nu. CIGG HEJ!

men vaaa

vem har gjort bloggen rosa?

Diggar't

image92

Andra som vill vara andra

image90image91

When Bob Dylan came to Gloucestershire

BBC Gloucestershire's Andy Barnard visits the Gloucestershire location where one of the most well-known Dylan images was photographed.


Jag försöker precis som Andy att låtsas att livet var annorlunda. Jag mindes just en dikt jag skrev till Lisa och Elvira i somras, jag var hemma i Sverige och de var ute på tågluff. Here it goes.. 

Hej och hå

Vad står på?


Var håller ni hus

Har ni gjort nå bus?


Har ni det kul

Har Lisa kysst nån ful?


Har ni fått knulla

När ni var riktigt fulla?!


Har ni rullat er i lycka

Och badat i choklad

Kan ingen er nu rycka

Ur detta lena bad?


I Sverige är det snorigt

Med regn och smörpannkaka

Jag har lust att göra något horigt

Och bör min ekonomi rannsaka


I min mage bor en tyngdlag

Planerar ivrigt Prag


Men inom mig bor lyckan

För livets alla ting

Ja behöver inte kryckan

Som höll upp min bilring


Igår fyllde alla 18 år

Agnes, Alice och hon Klara

Då blev det fart på mina lår

Som uti natten ville fara


Men min ringa ålder satte stopp

Från Wollmars blev jag utslängd

Jag förlora allt mitt hopp

Och med Tora på Mc uthängd


Ty det visa sig jag var allt för finklädd

För cheeseburgare och regn

Med tiden blev jag sedan hemledd

Till bakfylla och bäddad säng


Arvid har blivit av med allt han äger

Så akta er för fula typer

Som klär sig i spunnet läder

Och er i pruttan nyper


Jag saknar er såklart

Så kom hem snart


Puss / Molly



Mats Nileskär

image87

Jag vet inte alls hur jag ska tackla det här. Varför han, varför han!!?? Det är alltså Mats Nileskär. Sverigest typ främsta hiphop och soul vetare. Han är den som med knagglig skåning-engelska får intervjua Kanye West och Saigon. Sverige är ju sämst och bäst samtidigt. Jag skulle vilja ha en omröstning. Man får rösta om man tycker att han ska hamna längst upp eller längst ner på greddlistan. Gå in på sr.se om ni vill och lyssna på ett program p3 soul för att riktigt kunna ta ställning.

Undra om han hänger på k2 och bara.. Unz unz unz. Undra om han kan soulja boy dansen. Undra om han står framför spegeln med armarna i kors och en bandana i pannan medans han med samma knaggel-engelska bah " Yeah it's me bitchezzz! You herrd me! Say whaat? I'm gon bust a cap on yo ass niggah"

Ah jag vet inte. Nu är det upp till er.


"Fan vad kul det blir sen när bingoettan börjar!"

Idag hade jag en aha-upplevelse, när jag skulle ta mig till min vän Cassandras jobb: nyöppnade Bingo Live i Sumpan. Jag vet inte vad jag hade förväntat mig, typ en gammal föredetta inrökt lokal med några tanter i och någon som snurrade på en sån där rullgrej vaddetnuheter. Men åhnej. DET VAR STÖRT MYCKET FOLK! Mest zigenare och gamlingar, visserligen, men ett fett sådär övermodernt stort rum, svettigt, högljutt, Cassie jobbade som en galning med att sälja lotter... Ja, jag vet inte vad jag ska säga. Sen, klockan 7, började ettans bingo och en digital röst läsa upp nummer och en andaktsfull tystnad lade sig över rummet. Det sorgliga var att man inte behövde skrika bingo själv, utan datorn visste när någon hade. Fyfan för storebrorssamhället.

Det var liksom som en moderna version av den klassiska sorgsna gråmulna bingovärlden, med latte och datorer istället för kaffe och ciggisar.

Deagens skrev + Streetstyle

image84
Förlåt för suddig bild.

Och sen har jag och Igor Streetstylat lite också. Bilden togs på bussen mellan hornstull och Fridehemsplan. Bäraren av den vackra kavajen vill förbli anonym, men vi gillade ändå ränderna och tjatade oss till att få ta en bild.


Det var tydligen nån handikappad som raggade på Elvira igår.

image76image77image78image79image80image81image82

Greddigt med lavemang och gubbar


image74image75
Lavemang                                                                 Allan Edwall (coooool med autograf)

Såhär, idag på jobbet skulle jag stänga och börjar helt rutinmässigt rengöra espressomaskinen. Och så blev det nåt slags stopp, vatten rann ut; vad som fungerat i 1 år fungerade helt plötsligt inte.
Så jag och min hot mama till boss, Chinh, började montera sönder maskinen och fick tag på en slang (läs: tarm) fylld med espressoslam (läs: bajs) och vi står o blåser i röret och petar kinapinnar i det och häller vatten och till sist lyckas jag. Typ två meter långa skitäckliga illaluktande espressoslemgrejer kommer ut, och då inser jag: Fatta skönt med lavemang?!?!?!  Tror att lavemang är det nya pilates, den ultimata formen av självrening. Får man det gratis av doktorn om man frågar?

Sen gillar jag gubbar. Allan Edwall. Yngve Frej i mitt hjärta lix. Hade en urgubbe mitt emot mig på tåget idag, han hade allt.
1) En tygnäsduk i vilken han avlade världens mest mesiga snytning
2) Äkta gubbben: Den vida alldeles för korta byxorna, smala vader i stora skor.
3) Snålkammat i vitt
4) Äkta Ray-Ban läsglasögon
5) Han satt och strök under rader i en Wagner-bok på ett sätt som var så otroligt omsorsfullt att jag trodde jag skulle gråta. Pennan var grön.


STAY ALIVE

Okej. Jag är sjuk. minst 45 grader feber och aids. Men jag ska gå ut ändå. Patrik har massa romantiska tända ljus hemma och jag har rött läppstift. Der är greddigt må ni tro.

Seeyaaa

Sousta är tillbaka!

 
From:Cicco Jens ([email protected])
 
Sent:Friday, January 25, 2008 8:51:23 PM
  

Nu serverar vi kaffe igen. På Medborgarplatsen. Vi börjar i slutet av mars. Så; om du saknar vårt nästan obehagligt goda kaffe. Om du tycker att Gina Tricot butiken suger fett, jämfört med att dra en bra fika. Kom hit. Häng här. Vi gör fika. Allt blir coolers. I slutet av mars. Götgatan 54. Mitt emot stora entrén till Hotel Malmen. Be there or be square. :-)

Cicco & Jens från Sousta



e.b: FUCK YEAH! GUD HAR SETT MIG!

Ett dygn i bilder



Bild1: Arvid, bilvande Scheekgästbloggare.

Bild5 (mitten): Clara, blivande Relationbloggare.

Dagens skrev + Dagens köp

image60
CAUZE I KNOW U GUYS LIKE IT!

Kan dessutom berätta att jag har shoppat idag och är senare än lisa (syftar på yogan) med att hoppa på trender. Har köpt en HipHopkeps. Lycka och ångest. Jaja, den kommer väll bara ligga hemma på hyllan men jag älskar den endå. Om ni vill se den:

tänkvärt

jag ska börja bli mer som mina goda medbloggare (och blondinbella) och lägga mycket mer vikt och tanke i mina inlägg, inser jag nu när jag läser om nattens klutt.
image59

Tänkte bjucka på lite Skvaller.

Under en runda på NK så har jag lyckats samla ihop en hel del exlusivt skvaller som går runt på varuhuset. exlusivt för internet:

1. Det är dålig stäming i Casualbutiken.

2. Levisbuktien får inte ta in dom råa Vintagemodellerna eftersom att modehuset (kan man kalla Levis ett modehus?) endast vill att byxorna ska synas i mer exlusiva sammanhang (typ caliroots?).

3. Klang ser ut att vara i lika stort behov av rakning i verkligheten som på bloggen.



+ Dagens tankeställare:
Är en Expresso en Espresso som man dricker fort?

Ah vi är två online samtidigt!

Medbloggare Emil, håller fullständigt med om semlan. Vad är poängen med en semmel-dag när alla börjar äta den redan nu? Det är ju som att öppna presenterna innan julafton! Efter fett-dagen så får man äta hur många man vill MEN DET ÄR OGREDDIGT ATT ÄTA SEMLAN INNAN 5 FEB!

amatörer puh

Fast snygga är dom. Pratade häromdagen om semlor som accessoarer med min vän Frida. Man kan ju ha den utan att äta den va.

Semlan, en greddig bakelse?

image58
Snart är det semmelveckor igen. Och eftersom folk har den dåliga smaken att käka den ökända bakelsen redan veckor i förväg så tänkte vi låta greddigts dom falla över den. Så att ni slipper stå där oroliga utanför gunnarsons och undra om ni kommer vara kool eller keff när ni köper gräddbullen.

Så hur är det egentligen? Är semlan av eller på?

KLART SOM FAN DEN ÄR PÅ. BERT KARLSSON KAN INTE HA FEL. MEN DEN ÄR BARA PÅ EN DAG OM ÅRET SOM HETER FETTISDAGEN (DEN 5 FEBRUARI I ÅR). ALLA SOM HAR DÅLIG KARAKTÄR NOG ATT ÄTA SEMLOR PÅ ANDRA DAGAR ÄR VÅLDTÄCKTSMÄN.

Inspiration

Det här inlägget kommer jag skriva ur mitt perspektiv som konstnär (aspirerande prettofotograf och officiel kompisgängsfestfotograf) och det kommer handla om inspiration. Det går säkert jättebra att aplicera på hur man klär sig och hur man skapar musik och allt annat också.

Det börjar ungefär en vecka tillbaka i tiden. I min jakt på inspiration (och ett greddigt nattygsbord) köper jag en vacker fotobock med romantiserande (och inte sexualiserande) bilder på nakna kvinnor. Inspirerad och rörd av dom magnifika fotografierna lärser jag törstigt fotografens slutord. Han pratar om skapande, skillnaden på att fota något för det kommersiella och att fota något man inspireras av. Han pratar att om man vill skapa något äkta, om man vill utvecklas och fota något som verkligen berör folk så måste man inspireras, man måste känna, sedan kommer tekniken i andra hand. Så talar en sann konstnär.

Jag tror att mitt problem i mitt skapande är att jag ofta försöker fota för fotandets skull. Jag tar med min kamera och går ut på stan eller i skogen och tänker att "Nu ska jag ta fina bilder", men sen blir det bara skit av allt. De finaste bilderna jag har tagit är oftast inte från siturationer där jag har bestämt mig för att fota innan utan tillfällen då jag bara har haft kameran med mig.

Idag var jag med några kära vänner (och medbloggare) på Nationalmuseum och kollade på gamla tavlor och även om inte det var skärskiljt mycket som jag skulle vilja ha på väggen hemma så är det ändå härligt att gå och kolla på allt det vackra. På nått sätt går man där ifrån och känner sig till freds med sig själv, jag tror sköna ting talar till den inre harmonin och gör att man känner sig trygg och lugn. Jag tror också det är därför man försöker klä sig vackert, inreda sitt hem vackert, lyssna på vacker musik och se vackra filmer. För den inre hamonin, och för inspirationen. Dessutom gick jag där ifrån och kännde mig mer inspirerad att fotografera än på länge. Härligt.

Temakvällar

image52
Medan mina coola medbloggare försökte gå på modefest så satt jag hemma hos en vän och körde en sådan där riktigt ambitiös temakväll där vi såg hela första säsongen av Twin Peaks fram till klockan halv 4 på natten, åt donuts (inga med sylt men med massa andra härliga smaker tex banan), bakade en cherry-pie och drack kaffe black as a midnight on a moonless night. Inte nog med detta så var alla även utklädda till utvalda karaktärer. Så alltså, är du inte tillräckligt greddig som dina medbloggare så annordna en tema-kväll och ät jättemycket donuts. Skulle funka med Simpsonstema också. Inte lika bra. Jaja.

image53
The Log Lady

image54
Nadine

image57
Norma

image55

Donuts och cherrypie
image56
Cherrypie

"I owe you one"

Jamen det här med mode och livsstil. Det är ju därför jag är här egentligen.

Det är viktigt att ha ett shysst iPod-bibliotek. Det är som att ha fräscha undies på sig. De flesta märker det inte, men helt plötsligt är det någon där och pillar och då du vännen är det upp till bevis!
Personligen suger musiken på min iPod ganska hårt. Låtar som innehåller fraser som "Show me your tits/and let's make a hit" är klart överrepresenterade och resten är antingen prettogrejs jag är ointresserad av (hej minimalistisk techno!) eller helt jävla sönderlyssnat.
Mitt nästa drag är nog att radera allt, slänga in så mycket Gravy Train!!!! jag kan hitta och leva ett lyckligt liv. Till middagen igår lyssnade jag och Molly på Harry Belafonte, han skulle också kunna vara en del i mitt nya effektiviserade musikutbud.

Där har ni mitt bästa livsstilstips gänget, som jag fattat det var han sjuukt rätt bland klubbkidzen på 50-talet.

Alternativ kontenta: ha alltid underkläder du är redo att flasha.


Och så! Dagens outfit! (hittills)
Calvin Klein-bh (kan bli funnen i)
Babyblå trosor från HM (om jag får välja=helst inte funnen i)
Baskettröja från min karriär i White Stars

vad är väl en bal på slottet?

det här är till lisa: du har ingenting att sörja (förrutom möjligen dyra kostnader för nya brillor, ont i öronene och att det suger asmycket att vara hemma); klart vi inte kom in på fittnöjesguiden. så tyvärr kunde jag inte hälsa carola, persbrant, beyonce och måns zelmerlöf.

natten utvecklades dock till en rad rätt intressanta disskussioner av slaget  - vilken youtubeceleb skulle du helst ligga med? (http://youtube.com/watch?v=fbGkxcY7YFU) , vem borde ligga med vem för att få ett fungerande liggschema? hur mycket godis kan man äta på schleven utan att dom kommer på en? osvosvosv. guldfirreminne. det var hursomhaver nice att snacka nykter, vilket iv lyclades något sånär med när vi väl kom hem till harry. det är ju alltid så djupgående och intellektuellt :D


ok, nattens outfit: ful tofs med hår som hänger i nacken efter försök till att ta bort smink (emil - skiljsmässomartyren, jag är så med dig. jag glömde min makeupborttagning hos mama), svart runt ögonen (samma som förra) strumpor som jag kommer ha imorron igen å sen en ASLÄCKER GRÅ TRÖJA FRÅN AMERICAN APPAREL. lix.

PuZzZzZzZzZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Dagens martyr?

Skiljsmässobarnen har det hårt i modedjungeln, det är bara att konstatera. Har fortfarande inte lyckats få två bra garderober utan bara en massa klädder som självklart skulle vara snyggast tillsammans med kläderna hemma hos den andra föräldern. Idag var jag helt outfittad och klar när man upptäcker att dom svarta skona är hos mamma. FUCK. Bara att börja om från scratch igen.....


Dagens bonus kan ju vara att vi har en ny bloggare på G.

Edit: Hur många inlägg lyckades molly hålla sig innan hon började namedroppa? 6?

jo men visst, så var man full igen!

ja här sitter jag framför Elviras dator. Hon bjöd på mat och jag bjöd på vin!
Vi har haft en sån där dag då tankarna strömmar för att sedan tryckas ner av skitskack men sedan återuppväckas efter tre glas vin. (jag är fashinerad att jag kan skriva i det här tillståndet, en reflex antar jag - sorgligt!)
vi ska på fashion fest igen, jag hatar sånna fester. jag är ju inte lika snygg och trendig som alla andra. sånt syns!

men jag är en jävel på att dansa. det är fan inte fy skam!

det värsta är att jag alltid dricker för mycket, jag börjar misstänka att det ligger i släkten... I så fall skulle det vara det enda som låg i släkten för duktig på att skiva kan jag ju inte säga att jag är- som pappsen.

image46

jaja, jag är i ala fall bra på att dansa - det är inte fy skam!

Ah

hej dumma små barn som ska på kändisfezt när jag är sjuk. Kan ni föra en journal över alla ni ser och allt som händer, tack. Puss

The image ?http://www.lakarmissionen.se/img/zimg/A_monica_carola.jpg? cannot be displayed, because it contains errors.

Förra gången jag var i båstad träffade jag carola på kändisfest. Det är jag till vänster då som ni kanske ser. Hon är nog där ikväll vet inte om hon kommer ihåg mig men ni kan ju hälsa ändå!

sen vare ju det här med självdiciplin (?)

diciplin diceplin. definitivt diciplin.
nå. ikväll vankas det tydligen partaj på debaser medis, nöjesguiden hade något. innan helgen, redan i måndags, var mitt statement: Nej jag ska ha en vit vecka, håhåjaja, passa på innan Berlin och bli frisk som en nötkärna och vadå det är väl inte så svårt att stanna hemma en vecka? Man kan ju gå på bio och bowla och allt möjligt?

Sen står man här. Har jobbat en hel dag, inte haft en chans att påverka ens vänners val av tillställning ikväll - och ut ska man. och det värsta är att jag är aspå!

nåväl!

Ågest

Amen vafan. Jag ser ut som en statist i Sherdil i samtliga klädesplagg jag äger.
Annat var det den tiden jag körde på känsla istället för förnuft:
image45
(samt link up med gårdagens tattoo-tema)

Hej-sjuk

Jag ligger i min säng och kollar på oprah men jag hör ingenting för jag har lock för båda öronen och jag ser ingenting för mina glasögon har gått sönder på mitten.

Men jag har i alla fall fått tillbaka min plånbok! Jag ska skaffa 34 meter resårsnöre och knyta fast allt som är viktigt i det och sen knyta fast snöret i mitt hår. Eller sy fast det i huden.

Sen kom jag också på igår att jag ska bli yogatant. Fyra år försent trendmessigt, pilates känns ju mer aktuellt. Fast jag gillar liksom yoga bättre tror jag. Det känns mer äkta.

Är jag dum i huvet eller ljuger emil om den nya killen? Finns det en ny jävla kille? Fyra månader kvar på terminen? Är det lagligt? Blev han slagen eller?

Medbloggare/ Medborgare

image44

Har haft hela dagen på mig att kolla upp softa Berlinställen. Håller tummarna på att vi någon gång kommer att halka ner i en kloak och hamna på en cool svartklubb. Om inte annat är jag speedad på tanken att sitta och prata med transor på Roses (bilden ovan från april 2007) eller dricka en iskall Strawberry Daquiri på Erdbeer bar. Och framför allt, mina kära vänner (jag säger nu vänner som om ni var mina vänner vilket jag i och för sig inte kan veta säkert men kan anta), vill jag lägga till en typisk "överallt utom i stockholm"-accessoar: Egenrullade cigaretter.

Jag håller på att tagga sönder här hemma, vet inte vad jag ska göra av mig själv.

Puss och kram och nyp i stjärten.

Fan

Den nya eleven va en kille, FAN. Jaja, han verkade i alla fall inte dum i huvet.

Kitkat Club

Gårdagskvällen spenderades med råplanering inför kommande Berlinresa med Tite och Elvira. Tänker man på Berlin kan två scenarior komma upp i ens huvud. Den enda är den coola bilden, "Vi ska till Berlin och hänga på Berghain och vara fett arty och shoppa billigt och vara stört snygga". Det ska vi, också.

Men sen finns det ju den klassiska bilden, om man kommer ihåg att Berlin faktiskt är en del av Tyskland, och i Tyskland vet ju alla att det finns fett mycket latex och läder och kedjor - den skönaste delen av homokulturen helt enkelt. Så, vi kollade runt lite och nu är det som så (detta tillägnat alla som ska med och andra), att vi kommer hänga på Kitkat Club!
image41

JAAAAH WOHL!

Så, dagens stiltips är helt enkelt bar överkropp och så lite ni bara kan på underkroppen. Ni kommer ändå bli nakna tillsist.

(Jag ska till jobbet idag och JA jag gick upp tidigare än jag behövde öfr att få sitta här och vara lökig ett tag.

.......)

Dagens skrev

image40
Kommit fram till att jag skriver till Världsmedborgarna, och jag kommer tilltala er "er".

Vi ska få en ny tjej i klassen idag. Alltid sjukt spännande, senaste två gångerna har jag förväntat mig att det ska bli världens snyggaste tjej. Förlåt Mona och Fiona men jag har blivit lite besviken de senaste gångerna. Tredje gången gillt?

Nehe så jag lyckades inte släcka lampan i tid ikväll heller

Nattens "åhguddetdärvilljaghamedgaahallminsvennighetkommerlysaigenom!" är (inspirerat av nylonarmarna hemma hos Patrik): TATUERING
image39
M.a.o: GO syster Clara! (azzå det där är en av nylonen)


Nu ska jag se till att torka bakom öronen och gå och lägga mig!

PS. Jag är Mycket Upplyft av att Lisa lät tragisk undslippa "ajabaja-listan" - speciellt eftersom jag faktiskt vaknade upp imorse med öl i håret och blod i pannan. Kanske helt enkelt bara borde börja ta heroin med tanke på min låga ålder? Att sedan slå in på jag-väger-fyrahundra-kilo-och-vill-dö-banan känns helt förenligt med min karaktär.


Favoritfrisyr

Gemma och lilys hår i tidigare post påminnde mig om att jag flera gånger försökt att förklara min favoritfrisyr på kvinnor utan att aldrig riktigt lyckats. Well, här ser ni vad jag menar med att det är sjukt snyggt med blont hår med lite utväxt. om ni vill ha ett ytterliggare exempel på frisyren:

image37

i-D

image26
Så här ser omslaget ut på senaste nummret av modetidningen i-D, det har ni säkert läst som för VECKOR sedan på era gamla favoritbloggar. Men då fanns inte den här bloggen som kunde förklara för er varför den är fett med BIG THING.

Först så tänker man ju typ "fresh Gemma och Lily (kolla vi är coola och kallar modellerna vid förnamn som om vi kände dom och ni som inte vet vad dom heter i efternamn vet ju ändå ingenting!) med massa foxy smink och hår och svarta spetsunderkläder. Ballt att dom är sådär sexiga." (Eller så tänker man "Har det släppts en ny herrtidning?" men då vet man ju inte heller någonting och borde inte läsa den här bloggen.)

Men ni måste förstå hela djupet av det här. Och det är därför vi finns här för er. Jag menar bara det att lily ser ut att ha lite kött på kroppen är ju helt enormt. Men sen tycker jag det balla är att dom faktiskt är sjukt sexiga och att looken är väldigt olik deras vanliga. För även om trender har kommit och gått i rätt högt tempo det senaste året (dom senaste åren) så har ju ideallooken vart den samma. Man ska liksom se lite modeslav intelektuellful ut, och modellerna har sett ut som rena rama koncepten. Det har vart ballt med nördlook med tandställning och storabrillor och dålig hålning och att inte ha bröst och att vara jättetanig och blek och ha tråkig hårfärg. Antingen det eller lite flippad men fortfarande ful. Innerst inne. Och fulsnygg är ju hårdare valuta än snygg på festivalcampingarna. Det är ju ärligt talat inte ett särskillt attraktivt ideal. Fulsnygg till exempel brukar ju backas av att det är så mycket mer personligt. Men va fan, alla fulsnygga människor ser ju också lika dana ut.

Men jag tror på en vändning, snart ska det bli snyggt att vara snygg. Svallande hår med fin lyster. Fräsha vältränade kroppar med lite kött, solbränna och raka ryggar. Sygga herfrisyerer har ju redan vart på några år. Det svåra blir bara att fräsh och snyggidealet aldrig får slå över i Blossom Tayton eller laroy. Det gäller att kunna vara snygg med smak och utan att bli träningsnarkoman.

Oj vilket svammel det blev. Hoppas att ni förstod vad jag menade.

Passform

Tänk bort emoskorna och materialen, så här vill jag att min kostym ska sitta när jag tar studentern. Famför allt byxorna:
image36
Eller kanske lite kortare överdel? men inget hets det är ju 5 månader kvar och Judisandre har lovat att ta in marinblåa kostymer åt mig så jag ser ljuset i slutet av tunneln.

o-greddlistan



1. Husdjur

2. Serier

På papper, alltså i och med O.c's stadiga 90graderslutning på greddlistan, ah neråt, så föll också allas hype för söta serinördar, däremot kommer alltid superhjältar vara inne. För att dem är svaret på de nya generationernas brist på faith.

3. Rutigt

4. Cynicism

Fast det är helt ok att vara tragisk. Man får gärna komma till skolan med typ öl i håret och blod i pannan. Ljuga mycket och ta heroin. Bara man gör det medens man är ung. Då är det totalt greddigt att vara tragisk. Sen finns det ju jag-väger-fyrahundra-kilo-och-vill-dö-tragisk. Fast det är också greddigt fan, då har man kämpat.

5. Cafe opera (jag har hört det direkt från ebba hörrni!)

Och så dagens.


image35
Satt just och funderade på vem man egentligen skriver till när man har en blogg. Är det bloggen man skrvier till? Eller är det kanske bloggens eventuella läsare? Eller är det sina medbloggare? Eller till sig själv? Hur ska man tilltala sin blogg?  Det här blir nog en nöt att tänka på över natten. Nu ska jag valla vilsna får på södras öppet hus. Kanske ser er där?

Den sista dödsrunan

"Arbeta som om du inte behövde pengarna, älska som om du aldrig blivit sårad och dansa som om ingen såg dig"
- H. Ledger (citat som jag - om det är handen på hjärtat som gäller - burit med mig i bakhuvudet sedan jag läste det i DV ngn gång 05/06)

Det var någonting visst med den där grabben, det var det faktiskt.

Jag gillar

Hade tänkt att göra ett hyllningsinlägg inte till Heath, utan till en annan ihjäl knarkad 28-åring. Inte lika känd, inte lika aktuell men fortfarande snyggare enligt mig själv. Nämligen Edie "factory girl" Sedgwick. Såg faktiskt Factory Girl senast för 2 veckor sedan, då min väninna Kelly the cool nämde filmen. Minns inte omständigheterna. För övrigt en riktigt usel film med repliker som "Oh my God, she's soooooo beautiful!" (sagt av en otroligt gay Andy Warhol) och "Am I a little bit stupid?" "Yes I think you are a little bit stupid".

image32

Men hon var vacker, knarkig, rökte som en skorsten och hängde i the factory. Stora pälsar, cigaretter, ett glas martini och genomskinliga blusar. Ses i vår, Edie!

Heath Ledger

Eftersom att man måste söra Heath Ledger (för att han förtjänar det) tänkte jag då ta upp min presonliga relation till mannen. Jag lyckades alldrig få ändan ur vagen och ta mig till en biograf och se Brookback Mountain (jag får skylla på 50%dålig ekonomi, 30% Hypefobi, 10%slöhet och 10% homofobi) så jag känner honom inte som vacker gaycowboy. Men han va ju ruskigt bra i både Lords of Dogtown och en riddares historia så visst är han saknad. Ibland undrar man varför en del riktigt bra skådespelare får så mycket färre jobb än en del dåliga. Men intet ont som inte har något gott med sig och nu får vi väll hoppas att jag äntligen får se Brookback mountain när SVT hyllningssänder storfilmen.

Såg föresten att Heath hade dejtat Naomi Watts och då han jag också se att naomi watts är 40 år. 40 ÅR! hon såg ju inte en dag äldre än 27 ut i Easten Promises. nej se hollywood.


Ennis del Mar och tågluffsminnen

image29image30

Jag vill bara kommentera den sorgliga bortgångenav Heath med att bevisa min alldeles speciella relation till honom, eller framför allt till Ennis: Jag har en egen Ennis inom mig. En som talar om att fiska på Brokeback, en som dricker sin whisky som en man, en som biter samman år efter år och förtränger sitt enorma kärlekssug.

Fråga Hanna och Clara. De såg honom i somras. Förhoppningsvis dyker han upp nu igen - för att hedra.

Amen

kära blogg

okej vi kör en dagens:
dagens äcklig: jag, oduschad i typ två dygn.
dagens najs supprajs: emils skrevinitiativ!
dagens macka: skinka-sallad-keso.
dagens snorfärg: grön
dagens hjärtesorg: ennis del... jag menade heath ledger!
dagens märke: L&M
dagens schönaste: jag är LEDIG och kan alltså sitta här kl 1235
dagens lataste: klockan är 1235 och jag sitter fortfarande här

lalalalalala - snart ska ni få se den riktiga karin

Dagens skrev

image28
Där har ni det. Som jag lovat.

Har tänkt på en sak också och det är det där med kommande lågkonjuktur. Hur kommer det påverka hur folk klär sig? Är det inte så att köpkraften försvinner och man måste vara kreativ och skapa själv, gatumode (som inte är på Stockholm Streetstyle sättet) kommer bli stort. Dessutom kommer ändå ingen ha råd att köpa av dom byra modehusen så dom kommer bli mer konceptuella och balla. Ser verkligen fram emot lågkonjukturen.

Min tur!

Då var det väl jag då

För att inleda mitt skrivande hade jag tänkt att börja med något riktigt aktuellt, kanske om Heath Ledger som visst dog. Fast jag kan inte skriva så mycket mer om det för jag gillade inte brokeback särskilt mycket och jag är en av dom som verkligen inte sett honom i någon annan film så...

Men barn! Bra accessoar!

HAAAAAAAAALLLLLLLÅÅÅÅÅ

Heath Ledger är död? Men FFVVVAAA!!

Fille gråter. " Han är liksom så vanlig"  " Lisa sluta skratta jag är ingen köttbit som man kan utnyttja hur som helst"


Tisdag är inte fancy

jag fann mig själv hängades i friskis & svettis bastun utan att ha tränat. Men fan, jag var ju lika svettig som de andra. Folk e så lättlurade!
Sen fann jag mig med huvet under ett stort arsle. Jag och Hanna lovade att aldrig bli som damen med arslet i vädret! Sen då? Jo, vi fira med en cigg utanför i kylan. därinne i friskis enten hängde starka bengt vi receptionen och käka banan. Jag hade mammas cykel mellan benen och hennes speed hjälm på hjässan. Jag och Hanna var som klippta ur den där sluta röka reklamen för ett år sen då en man kliver ut från kontoret för att röka i vilket han får diverse föremål över sig och blåser nästan bort!

sen cykla ja hem

Yaaaaaaaaaaaa


4 u Emil från Ken



"Irriterad.På Petter. Seriöst, vem fan tror han att han fucking är??
Och Adam Tensta, du e soft men dom där svennarna som du har omkring dig och claimar tensta vill jag bara smacka upp!!!!"



Ocreddigast idag: Fahrt som på tyska betyder åkte i du-form, och sechzig som betyder sextio.


Creddigast idag: Thaishorts från J.J club (För er som inte vet vad thaishorts är så är det typ tygshorts med vit resår med olika motiv tex. bananer och apor, eller bäbis-samurajer. Faan nu låter det jättefult, men det är ful-snyggt, typ jag skiteri... sen är det inte meningen att man ska ha dem när man är utomhus, bara inne som pjamas, fast i thailand har alla på sig thaishorts jämt.)

Glöm Manbag och meggings...

...det nya är manorexia. Japp, vi män ska nu för tiden har ågnset (jag vet att det stavast ångest men jag gillar ågnest bättre) över hur mycket vi väger. Läste det för ett tag sedan och tänkte att "äsh vi män vi är inte som tjejerna och bryr oss, om vi vill ha ölkagge och hår på bröstet och vilja se ut som burt raynolds och Hasslehoff så har vi det". Sen så tänkte jag inte mer på det, visst är det ju av och tacky med Schenkenbergstorso men man behöver ju inte vara en liten hård pinne för det, "more is more".

Sen ville jag betälla hem dom där skitsnygga Materialboy jeansen från andra sidan atlanten när det va jättemycket rea och allt. Och vad upptäcker jag då om inte att dom bara finns i "mens size O", bara i size fucking ZERO kvar (för men motsvarar size 0 typ 28-29 true to size vilket är typ 26-27 i acnejeans). Kul, jag får väll fortsätta vara tjock och ofashion i ett par gamla Acnejeans. För ska man vara på så måste man ha Manorexia.

Och så dagens skrev

Ni som är vana vid dagens outfits får nöja er med att jag på obestämd tid varje dag kommer posta dagens skrev. Dagens outfitts kommer någon annan gång, med en annan självdistans till modebloggande (jag har redan lite ångest, men det kommer nog bli bättre).
image25

På tal om Ken Ring...

...så måste ju markolos inhopp 3 minuter in i den här låten med linen "Jag har sålt mer plattor än alla er" vara med roligaste och mest tragiska som hänt svensk hiphop (om ni undrar varför så är det för att det är sant). Dessutom lyckades han rätt fort bevisa varför han blev större innom "hits for kids" än innom hiphop. Varför är han ens med? Ville ingen från fattaru? Ville Dogge bara rappa om Elgiganten? Dr. Alban rappar ju bättre.

Svensk rap behöver något nytt och jag tror det är ken ring, han är den första svenska hiphoparen som verkar hata. Nu vill man ju bara att han ska trampa nån på tårna så att vi kan få ett ordentligt svenskt gängbråk, lite Eastside-Westside. Det skulle nog få igång både kretivitet och cashflow för våra svenska rappare.

Dags att konsumera?

"Det viktiga för en bra blogg är att den uppdateras ofta, inte om det är kul att läsa" - Moneliusvägen igår
Det ska vi väl kunna fixa, speciellt eftersom det inte kommer hända någonting i mitt liv tills på fredag när min lön förhoppningsvis dyker upp. Gör den inte det kastar jag å andra sidan in handduken - att leva med fyra kronor på kontot och två i badrumsskåpet börjar bli riktigt påfrestande för en snorunge som vant sig vid la dolce vita tillsammans med Maestro.
För den knatten som känner sig osäker på hur man ska konsumera för att vara på säger jag som följande:
image23
All annan konsumtion är av. Möjligen reko är väldigt dyra saker som är mycket små men just därför värda - aah, det ljuva livet!, typ 20-årig vinäger a 200 pix. Alternativt vad som helst som är rättvisemärkt och ekologiskt, bitCh.


simone, oh, simone (blodigt värre)

Hett: Simone de Beauvoir - trenchcoats som flyger i vinden när man går, tunna blusar och, framförallt, håruppsättningen med en sjal virad runt huvudet!
image24
Osis bara då att jag inte lyckats hitta någon trenchie i mammas garderob än. Men håret kommer bli min grej! Snart. Jag lovar.

Det finns dock annat man kan hitta i sin käre mors garderob, speciellt då hon  tillhör den äldre föräldragenerationen och det finns fynd som väntat på att bli funna av mig ända sedan de blev omoderna i början på åttiotalet! Hela sommarn (vem bryr sig om det var förra säsongen vavava) gled jag runt i Europa i en vit tunika från Indiska (från tiden innan de bytte logga! längesen, alltså) och sandaler! Riktiga, i läder, från ECCO :D Ja det gälle ju att njuta av livet.

Idag har jag stuckit nålar i armen tre gånger. Den finska och ack så obehagligt blonderade sjuksköterskan hittade liksom inte blodrören. Jag kommer aldrig kunna bli heroinist. Fan.


(PS DET ÄR INTE RIKTIGA SIMONE PÅ BILDEN. hon var inte riktigt så snygg, bara nästan)


Parfym för greddiga

image19

Det är galet mycket parfymreklam i modeblaskorna just nu. Denna; Covet - Sarah Jessica Parker har jag hört ska vara värd. Eller är det kanske bara de gamla Sex and the city tricket som får mig och falla igen?

"I HAD TO HAVE IT"

Det blir sportigt i sommar!

image15
Jag drog till paris i somras för att kolla in de nya trenderna.

Hetast just nu är att blanda din sköna söderstil/slackerparis med ROLLERBLADES

Eftersom vi i Sverige är lite slow och inte anammade detta i somras, föreslår jag att vi tar revanch i år!

image16
Edit Brunner (kolla in hennes blogg, under länkar)

Om du har mycket att bära på kan du lätt förvandla din American Apparel bag till en ryggsäck!

roll on...


Det här med rynkkrämer

Jag gjorde ett klipp och fick beställa 3 DV för 59kr och fick därmed ett sminkkitt från FACE på köpet. Jag har fått tidningarna men sminket lär jag aldrig se.

I en av tidningarna fick jag en gratisprodukt! JAAAAA, JAG ÄLSKAR GRATISPRODUKTER!
Derma Genése daycream från L'oréal (som skall stimulera cellförnyelsen i huden och ge lyster. )
Den gled över huden som mjökig potatismos och jag spann som en katt. Jag luktar nu vår och kvinna. Dessutom var gummiklistret bakom gratissprovet stimulerande att leka med.

Men min slutsats blev ändå dyster:

1) Jag har ju inga rynkor så ingen märkbar skillnad i mitt utseende kommer att framträda.
2) Jag fick ont i huvet av den skarpa parfymen, jag tror inte man ska smeta under näsan.
3) Nu är krämen slut.

Aktuellt

Visste alla att Ken Ring har en extremt värd blogg. Alltså han är så jävla creddig. " Fuck singing Bee, min fucking brud dödar mig med att sjunga med till varenda fucking låt!!!" och "Spelat poker i 13 timmar nu... Inte bra.."

Den som är äckligast vinner. Alltså i vårat gäng.

Mamma- Du kanske borde duscha två gånger om dagen.
Jag- Va!
Mamma-Ja men om du bara duschar på kvällen så sover du och svettas och sen går du till skolan med sovsvett.
Jag- Men jag ligger som en pinne stilla när jag sover det vet du mamma.
Mamma- A jag vet det.
Jag- Mamma luktar jag svett...?
Mamma- Aaa
Jag- (gråter) Mamma! Jag vill inte leva längre du är sämst!

Patrik- Äh. duschar inte du på morgonen?

Jag vann.

Greddlistan

1. Ken Ring
2. Vouge (a slimciggen, för en gång såg jag Axel kirkegard röka en vouge)
3. Japansk animerad film för barn
4. Hon som jobbar på naturhistoriska med att hitta skadedjur.
5. Han som intervjuade henne och frågade "Tycker du att det här är roligt eller?"
6. Skor som tanter som rider har på sig.
7. "Jag har klippt mig i berlin"
8. Förorten
9. Carolina Gynning
10. Hollywood-menyn

Sminktips! Så här förbereder du helkvällen!

image13
det här e Elvira, hon står redo för en helkväll. Men först lite sminkning!

Jag har nyligen återvänt från en makeup-rådgivning på FACE och känner mig därför tvungen att förmedla den kunskap jag svalde då jag satt där framför den enorma spegeln i glas-FACE butiken på Götgatan.  

tips 1: ha inte dålig hy då du kommer dit! Du är fulare i det ljuset än du är hos frissan!
tips 2: sätt upp håret
tips 3: en conseeler från FACE (ca. 200kr) är lätt att använda och är nästan transparant. Aplicera under ögonen och på otevligheter i ansiktet. Smetas lätt ut med ett lätt finger. Bra för en fast grund!
tips 4: lägg en trekant i utkanten av ögonlocket i mörk färg. sudda sedan ut det i en lite ljusare ögonskugga som appliceras på mitten av ögonlocket. Avlsuta med en ljusare ton längst in. Högst upp under ögonbrynet längst ut ska en ljus ton lätt läggas för att lyfta ögonbrynet.
tips 5: använd bra penslar. Skumtops är bara bra då du ska tona ut färgerna.
tips 6: mörka ögonbrynen lätt, det ger ett skarpt intryck!
tips 7: naturella färger är inne nu. Du kan spacea till det med glitter då det e feeeest! Men akta dig: "folk ska säga - gud va fin/snygg du är! och inte - gud vad fint/snyggt sminkad du är!" /Carson Fab 5

Lycka till!

Dagens modebild

image12
Och så tänker man att man lyssnar på Robyn S. You Got to Show Me Love så TADAH är det min vision för mitt nya jag, som facktermernen heter på damtidningsspråk.

Dagens outfit:
Svarta jeans
Humana-linne som fortfarande luktar grillad korv sedan i onsdags när jag stod bredvid en eld i en tunna.
Styvmammas pappas gamla tröja
Matchande strumpor (oftast inte)
Ridstövlar

Det här med modeblogg är svårare än väntat. En av vårens viktigaste accessoarer är i alla fall fullkorn till frukost, enligt iForm, som någon på casa Tavastgatan börjat prenumerera på, och som sedemera är min nya badkarslitteratur.

Januarivårlooken

Enda faktiska pluset med växthuseffekten är den vi får erfara precis i detta nu; Avsaknaden av totalt smaklösa, förtjockande, skrämmande, förkylningsfrämjande vinterjackor. Nu må vi vara smaklöst förkylda ändå, men utan jackorna kan man iaf känna sig lite snyggare.

Så, för att få modeblogga för första gången i mitt liv; Här är den chilla januarivårlooken: Man tager ett par riktigt slimma jeans eller strumpbyxor, en stor tisha eller en mysklänning och en fetingstickad tröja. Till detta, fula men varma skor och så mycket halsduk man bara lyckas få på sig. Mysigt och snyggt.

(hahahahahahahahha på mig)

Nu kickar vi igång

Dags att börja blogga.

Viktigt om mode: Humana på Odengatan mitt emot Sleven.
Viktigt om vänskapskretsen (som vi också tänker blogga om): Harry, Emil och jag - med Emil som den medfödda talangen - har kommit på ett korsförhör (10 snabba) som allas nya partners ska besvara för karaktärsbedömning. Beware, aspiranter!

Hade varit shysst att avsluta med kvällens modebild men den skulle ha varit på Lisa i hennes fo-ho-ho-xy body, så annars kan det va.

Puss och kram syns på stan!


Såhär är det

Hej vi är några coola snubbar som vill gajda er i den djupa modedjungeln. PUSSILUTTLUTTT
image8
Hej Elvira!
Favoritplagg?
Mina svarta Acne-jeans, som jag köpte nu i julas.
Viktigaste vårtrenden?
Dressat snuskigt.
Bästa designern?
Marc Jacobs.
Alltid aktuellt?
Svart.
Bästa köpet?
Ett par ridstövlar i höstas.
Sämsta köpet?
Ett par Acne-jeans, några år sen. Använde dem en gång.
Färg jag klär i?
Brun.
Viktig accessoar?
Massvis av mascara.
Det som utmärker min personliga stil?
Tajt och svart.
Här hittar du mig?
STASH!.
image1
Hej Emil!
Favoritplagg?
Jag tycker mest om mina jeans.
Viktigaste vårtrenden?
Att man ska ha en shorts-kostym.
Bästa designern?
De e Ralph Lauren
Alltid aktuellt?
Eh black is always the new black.
Bästa köpet?
Mina jeans kostade 300:-, 150:- för mina andra jeans.
Sämsta köpet?
Min kofta för 900:- som krympte första tvätten.
Färg jag klär i?
Rosa.
Viktig accessoar?
En scarf.
Det som utmärker min personliga stil?
Ah eh ah oh ja vet inte.
Här hittar du mig?
Bland alla whiggas i Södras basketlag.
image2
Hej Karin!
Favoritplagg?
Jag har en äcklig fetisch för strumpor alltifrån ankeln till låret.
Viktigaste vårtrenden?
Mixat.
Bästa designern?
Jag gillar Acne.
Alltid aktuellt?
Höga klackar, skyhöga.
Bästa köpet?
Skyhöga klackar från Steven Madden.
Sämsta köpet?
En ful klänning från American Apparel som jag lämnade tillbaka efter en dag.
Färg jag klär i?
Blå.
Viktig accessoar?
Cigaretter.
Det som utmärker min personliga stil?
Helt jävla random.
Här hittar du mig?
Antagligen Marie Laveau.
image31image3
Hej Tite!
Favoritplagg?
stickade koftor (men va jag äger inte en enda!)
Viktigaste vårtrenden?
Skinn blandat med stickat.
Bästa designern?
Velour eller Chanel.
Alltid aktuellt?
Jättestora halsdukar.
Bästa köpet?
Fan vad svårt. En lila 20-talsbody från second hand i NY.
Sämsta köpet?
Jag tänkte först säga Vagabondskorna men nu har jag typ börjat använda dom igen. Det är alltid onödigt med selectaköp.
Färg jag klär i?
Vinröd.
Viktig accessoar?
Jag kommer lägga till cigaretter med munstycke.
Det som utmärker min personliga stil?
Lite osammanhängande men trendigt.
Här hittar du mig?
I Elvira tanten Bomans rum och dricker saft.

Hej Lisa!
Favoritplagg?
Eeeeeeeeeh mina nya adidas-skor.
Viktigaste vårtrenden?
Rosa.
Bästa designern?
Cavilli, nä jag skoja Dolce & Gabbana eh skoja Guschi!
Alltid aktuellt?
Läppstift.
Bästa köpet?
Jag köpte min kompis Ben för 1:- i Engelbrektsskolan för 4 år sen.
Sämsta köpet?
Strumpbyxor alltid jättedåligt. Köp inte det.
Färg jag klär i?
Röd.
Viktig accessoar?
Kanske en nagellack.
Det som utmärker min personliga stil?
Midjeskärp.
Här hittar du mig?
Karlavägen/Rizzne (Nix pix inga trix)
image22
Hej Molly!
Favoritplagg?
Den där Performance-tröjan jag köpte på Beyond Retro.
Viktigaste vårtrenden?
Avklätt.
Bästa designern?
Patrik.
Alltid aktuellt?
Jeans.
Bästa köpet?
Guld-jackan frånn Zara i Paris.
Sämsta köpet?
Ett nattlinne från Emmaus som jag aldrig använder... nej! Fendi-jeansen från Emmaus - ännu värre!
Färg jag klär i?
Lila.
Viktig accessoar?
Tofsen.
Det som utmärker min personliga stil?
Crazy - men lite tråkigt.
Här hittar du mig?
Gondolen.

RSS 2.0