Två till



Oj, jag KOM fel.

Jag har världens bästa utklädnad till ikväll, tralalalalá.

Inte sant, detta är världens bästa utklädnad oavsett tema, men min är näst bäst.

ÄNTLIGEN

Bilderna på tellier och Richie fick mig att tänka på min och harrys gamla pannbandsgrej och Björn Borg. Så slog tanken mig att Björn och Richie har samma pannband. AMAGAAD liktsom, så snabbt in på Ebay och nu har jag också ett likadant.

image402

FY FAN!


Hallå!

Ni kanske har förstått det p.g.a. min absoluta bloggtystnad (förutom youtubefilmerna), men jag har absolut inget att blogga om, ju närmare man kommer avslutningen ju tommare känns mitt huvud. Skulle kunna berätta att det nya panbandet är för mig fotbollsstrumpan, har köpt ett par vita fotbollsstrumpor som en anti-fashiön reaktion mot King/Cafe/StockholmStreetstyle(inte du karin) maffian som i vår tydligen älskar att ha färgglada strupor. Förmodligen kommer inte en jävel att märka det, och om någon ser så kommer dom tänka "Vita tubsockor, vilken lantis". Annat på modefronten kan tilläggas att Sebastien Tellier nu är min No. 2 modeikon efter Rishie Tennenbaum. Sedan kan man också tillägga att jag är sjukt stolt över att jag idag för första gången var och lämnade in en kostym hos skräddaren, 700 för 3 futtiga ändringar men det är inget mot hur stolt jag känner mig.

Min mamma kommer flytta ned mig till det lilla rummet på undervångingen i vårat hus! "Du är ju ändå aldrig hemma" Men jag är äldst och ska därför ha strörst rum. punkt.

Sedan hade jag tänkt redogöra för hur battlandet efters N.W.A. s uppbrott såg ut. Men jag tror ingen bryr sig.

Sist vill jag kräva en krönika om schlagerfestivalen från elvira men listor och resension av Björn Gustavsson som poängläsare och resension av scenen och djupdykning eventuella politiska undertoner i flirten mellan Ukraina och Ryssland och allt som man kan tänka sig.

Världsrekord i scenskräck.


HURRA!


allt är underbart!

mkt härligt har hänt på sista tiden! det är sommar, alla är lyckliga!
arvid är hemma igen, och huserar numer i sin nya etta! (och i en svag stund lovade han mig att om jag inte kommer in i gbg så "är det såklart att du kan flytta in!" NAJS!!)
sen är det studenten snart och jag har hittade den där klänningen som inte fanns kvar ngnstans och har bestämt mig att NEJ jag ska inte ha en sweet sixteen-mottagning och bjuda allt och alla utan jag ska ha ngt minimalistiskt smakfullt vilket känns väldigt befriande.
så köpte jag ett par rullskridskor på loppis idag. jag hade ingen riktig medfödd talang, så tite fick dra mig längs hela hornsgatan, men jag ska träna på det.
och i all glädjeyra tog jag mig just mitt första glas vin hemma på eget initiativ direkt ur bib:en (och jag vill betona att i casa Västerlång är detta ett ganska stort steg), och när man själv får välja när man ska dricka ur den gemensamma boxen - när är man vuxen om inte då?

Straight outta Comton!


Dagens Antisemitism

image401

me my mongos and I

image394


image395


image396


image397


image398


image399


image400

HARRY THE SHEMALE!

image393

trainsex alltså

tanken var att jag skulle skriva ett inlägg tillägnat emil (för att han var genuinast i sin tolkning av mångårigt pårökt hippie igår på skivan) och tacka för blomman jag fick. men när jag satt där igår kväll, på pendeltåget hem, och grubblade över diverse formuleringar och annat som jag glömt nu, kom jag plötsligt till en insikt.
jag har nästan en sensuell relation till tågåkande. speciellt igår; det som fick mig att ens komma på detta var det underliga i att sitta i en knäpptyst pendeltågsvagn. det i sin tur förde snabbt tankarna till tågluffen och nattågsfärderna, och plötsligt gick min tankegång, utan att jag kunde stoppa det, precis nästan ungefär såhär:

"man hör ju verkligen hur det knakar i lederna, känner det, och alla de dova ljuden som man bara nästan kan höra, och hur alla tågets lemmar (!) skakar och rör sig med tåget, tåget som skjuter sig framåt helt obönhörligt som en JA VADÅ RÅ?!"
 typ. lite förhärligande. alltså ja det låter psykobitchvarning men sen funderade jag lite och så jäkla konstigt är det inte. det finns massa romantisering (som alltid leder till sexualisering) av tågresandet. tänk bara alla dessa Möten som skett i litteraturen och filmens värld sen tågen kom till. och sen det privata; mina clara och hannas alla sexnoveller skrivna på diverse tåg i europa. och såklart den mest tydliga symbolen av de alla för att vara freudian för en sekund, tågets faktiska penetrerande av allt som korsar dets väg (mest luft alltså)

...

okej mitt resonemang håller inte jag är nog bara en liten torrizzzzzz

här är lite sexiga bilder:
image390

liten men söt:
image391

x2000 e hett
image392

IMORGON KOMMER ARVID HEM iaf så kan ni glömma det hära :)

smeknamnsmanifestet

ngnting inom mig har alltid drömt om ett smeknamn. när jag var yngre försökte jag övertala mina kompisar att de skulle kalla mig olika smeknamn som jag kommit på och tyckte var lite tuffa, typ E (det kändes mkt kontinentalt och jag var för ung för att ha riktigt alla referenser i biblioteket än) och freddie och elvis (som faktiskt slog så smått, typ boyzone) och massa annat jag inte minns nu. det funkade aldrig, ingen verkade riktigt taggad på att kalla mig ngt häftigt och engelskklingande.
vem kunde då ana att det en dag skulle komma ngt som verkligen skulle sätta sig hos folk? och att det skulle vara "slickis"? (bakgrund: lisa fyller 16 och har födelsedagsmiddag på karlis, vi pratar om ngt varpå jag säger att män tycker det är skönt att bli slickade i örat och att många män därför slickar sina kvinnor i örat, men kvinnorna tycker inte det är lika skönt, fast det vågar de inte säga till sina män. jag har läst det här ngnstans, och är lite nöjd med mitt inlägg i cirkus en nanosekund, innan alla andra börjar asgrava. de har då dragit slutsatsen att detta var självupplevt och att jag spenderade mina nätter med att tyst genomlida slick i öronen. här vill jag också inflika att jag vid denna tidpunkt i mitt liv nog inte ens blivit slickad i örat och jag tyckte det lät skamligt och läskigt. tror att det är arvid som kläcker "slicke-vire" - jämför med "vicke-vire" - som blir "slicke-viran" för att sedan bara kortas till "slickis" genom åren)
och det hela har ett riktigt chic flick-slut, för även om det kanske inte var det smeknamn jag tänkt mig från början, så känns det himla bra när ngn ropar "slickis" och jag vet att det är mig de menar, och vi tittar på varann och känner smeknamnets band förena oss!

ja, tack, nu ska jag sova


GRATTIS SLICKIS!

image389

Idag för 19 år sen föddes hon ur en tårfylld ung kvinna som där på B.B nog redan förstog vad hon presterat.

Jag vet inte om det står någonstans men klockan är 01.19 och jag ligger här och tror att om jag bara tittar på min mattebok utan att somna så kanske informationen där inne på nått sätt tar sig in. Grattis i alla fall min älskade imorgon (idag) blir det sprutgrädde i kaffet!

söndagsnöje

på söndagar har man tid (annars tar man sig det) att ploga sig igenom dn från pärm till pärm. på vägen kommer man oundvikligen att stöta på ett fenomen som elvira redan tagit upp; kontaktannonserna. jag älskar dem. dagens favorit hittades på man söker kvinna-delen i stockholms län:

"Är en perfekt man, 25 år, pilot, med bra symmetri, händig, stark och pålitlig. Jag är vetenskapligt perfekt, inga brister. Hör av dig"

Hrm.

Fråga ETT: Hur kan du vara kvinnolös och sänka dig till kontakten-nivå, åh du ouppnålige?
Två: Skojar han med oss? Har han humor? Är det ens ett roligt skämt? (typ lite ja)
Tre: När blev pilot det perfekte yrket?

Jag funderar på att svara.

nattens definitiva sanningar;

stockholm är litet och livet är ironiskt.

vill ha dig

precis som de senaste fem veckorna är den här veckan sjukt stressig och jättemycket arbete att lämna in eller prov att göras och nu sitter jag här igen med inlämning imorron. har druckit tre espresso, klämt alla mina pormaskar och skrivit nio rader av fyra sidor. så nu tänkte jag blogga lite, fast för ngra dagar sedan formulerade jag att mitt bloggande nog peakade i och med min skunkdagbok i början av 2006 (som jag läst sparade utrag ur ikväll, klassiker som tites citat: "man kan verkligen ångra ett hångel om man tillåter sig att hångla ett ånger" ouff ljuva 16 år!), och efter det successivt gått ner sig. ikväll har jag för övrigt dragit igång projekt "lyssna igenom all nostalgimusik jag har på itunes", och ligger just nu på cascada - everytime we touch (jag är en mogen kvinna nu, jag tänker inte frisera sanningen!).
till råga på allt har jag kommit på att jag fyller år nästa vecka, vilket är helt olägligt och något jag helst skulle skjuta upp. 19 är ändå bara känslan av marinblå nike-kepsar med böjda skärmar och piercing i naveln. i och försig tänkte jag härom dan att en piering i naveln kanske skulle vara roligt, nu när vi har fått lite distans till 1997, men jag kanske ska tänka över det där lite till. det är nog samma sida av mig som vill åka birka cruises och dra till magaluf i sommar. eller som tyckte om cascada, för den delen.
nej nu är det slut på det roliga, nu ska jag faktiskt fördjupa mig i ett teologiskt problem och lyssna på radio lidingö 97,8, min nya favoritkanal.


kragryckning

smög mig in här för att förfäras över hur vårat läsarantal antagligen rasat i backen pga den enorma inaktiviteten som pågår här, men förvånades över trogenheten! så illa är det inte ändå. folk kommer hit och hoppas på nytt, vilket tyvärr inte produceras. men då ska jag sända ut ett glädjens budskap: snart kommer två spökskrivare börja skriva om bitterfittor, gina tricottjejer och andra syndrom komna av stockholmslivet. typ. SÅ HÅLL UT!

Det enda partyknep du behöver veta!


RSS 2.0